Lodge dhe Rezervime Tour | Rezervime kampim

Dhoma e ngrënies

Karrocë poste Dining Room Goulding në Monument Valley ofron një pamje spektakolare panoramike e njërit prej krijimet unike Nënë Natyra. E vendosur në vendin e shumë prej filmave klasik perëndimore, të gëzojnë një vakt me pamje historike Trading Post Goulding dhe të njëjtin vështrim që John Wayne, John Ford dhe Henry Fonda bërë i famshëm.


Dhoma jonë ngrënie përbëhet nga Navajos lokale (Dine '). Përvoja hirin dhe kulturën e këtij populli jugperëndimor Native American duke shijuar një tradicional Navajo Taco, ose Mish Stew me Navajo Frybread. Ne ofrojmë kuzhinë Navajo dhe amerikane Jugperëndimore në një mjedis historik, frikë-frymëzuese. Gëzojnë mëngjes, drekë, apo darkë, ndërsa përjeton bukurinë, kulturën dhe historinë që është Navajoland, e vërtetë amerikan Perëndimi.


Karrocë poste Dining Room Goulding në Monument Valley ofron individëve dhe grupeve një eksperiencë të paharrueshme ngrënie.


Ne jemi këtu për të shërbyer ju dhe të bëjë kujtime!


Për më shumë informacion, dhe për shitjet e grupit kontakte, ju lutemi të na kontaktoni në gouldings@gouldings.com.

Për shkak të ligjit Navajo Nation, alkooli nuk është shërbyer në karrocë poste Dining Room.