Lodge dhe Rezervime Tour | Rezervime kampim

Pajisje

Campground Goulding ofron lehtësitë e mëposhtme:

  • RV Full Hook-ups
  • Faqe tendë
  • 50 Amp Shërbimi
  • Televizori kabllor
  • Në internet wireless 1 (në dispozicion në shumicën e zonave)
  • Dushe nxehtë
  • Pool Indoor (mbyllur në dimër)
  • Sun Deck
  • Nightly Shuttle
  • On-site Convenience Store

Ju gjithashtu mund të nënshkruajë për një turne të Monument Valley në Zyrën kampim.


Nevojë për propan? Gas Station Goulding mund të mbushur deri tank tuaj, nëse kjo është për një skarë ose RV tuaj!


1 Për shkak të vend të largët e pronës sonë, Campground Goulding nuk është në gjendje të ofrojë shpejtësi të lartë qasje në internet në këtë kohë. Ju lutem kuptoni se ju mund të përjetojnë shpejtësi të internetit shumë të ngadaltë që nuk mund të mbështesë nevojat tuaja personale apo të biznesit.