Lodge и турнеја Резервации | кампот Резервации

Трпезарија

Дилижанс Трпезарија Goulding е во споменик долина нуди спектакуларен, панорамски поглед на една од уникатните креации на Мајката Природа. Се наоѓа на местото на многу класични западните филмови, уживате во оброкот со поглед на историскиот тргување пост Goulding и истата Vista која Џон Вејн, Џон Форд и Хенри Фонда станаа познати.


Нашите трпезарија е составена од локални Navajos (Вечераат '). Почувствуваат благодатта и културата на овој Југозападен Индијанци луѓе додека ужива традиционалниот Навахо Тако, или говедско месо чорба со Навахо Frybread. Ние нудиме навахо и американски Југозападен кујна во еден историски, стравопочит-инспиративна амбиент. Уживаат појадок, ручек, или вечера додека доживува убавината, културата и историјата што е Navajoland, вистинскиот американскиот запад.


Дилижанс Трпезарија Goulding е во споменик долина нуди поединци и групи незаборавно јадење искуство.


Ние сме тука за да ви послужи и да се направи спомени!


За повеќе информации, и за продажба група контакти, Ве молиме да не контактирате на gouldings@gouldings.com.

Се должи на Навахо нацијата закон, алкохол не се служи на дилижанс трпезарија.