Lodge и турнеја Резервации | кампот Резервации

Удобности

Campground Goulding нуди следниве погодности:

  • Целосна Р.В. кука-ups,
  • Шатор сајтови
  • 50 Amp услуги
  • Кабловска телевизија
  • Бесплатен безжичен интернет 1 (достапни во повеќето области)
  • Топла тушеви
  • Затворен базен (затворен во зима)
  • Сонцето палуба
  • Ноќните шатлот
  • On-сајт на погодност продавница

Исто така можете да се регистрирате за турнеја на Споменик долина во кампот Заводот.


Треба пропан? Станица Goulding е Гас може да се пополни вашиот резервоар, без разлика дали е тоа за скара, или вашиот RV!


1 Поради оддалечена локација на нашиот имот, кампот Goulding не е во состојба да обезбеди брз пристап на интернет во тоа време. Ве молиме да се разбере дека може да се доживее многу бавен интернет брзини кои не може да ги поддржи вашите лични или бизнис потреби.